xDSCN00012020-ban kerek évszámhoz érkeztünk cégünk életében, a harmincadik üzleti évünket kezdhetjük meg. A kerek évfordulók általában alkalmat adnak arra, hogy egy pillanatra megálljunk és visszatekintsünk a megtett útra. Az elmúlt 29 év történéseiből sok olyan eleven még, mintha csak ma történt volna, sok pedig már olyan távolinak tűnik, mintha meg sem történt volna. Mindegyik év más volt, voltak jobbak, amikor sok minden szerencsésen összejött és voltak kevésbé jobbak, amikor kevesebb sikert könyvelhettünk el, bár akkor sem dolgoztunk rosszabbul vagy kevesebbet, mint máskor. A maga módján azonban minden év alapvetően sikeres volt, a magunk elé tűzött minimum elvárásokat mindig sikerült megvalósítanunk.

Ez évi terveinket, ahogyan sok más cégét is, a koronavírus járvány alaposan átrendezte. A tavaszi hullámot sikeresen átvészeltük, de a járványnak még nincsen vége és véleményünk szerint a neheze még hátravan. A legrosszabb a bizonytalanság és a tehetetlenség érzése, hogy meddig tart a rendkívüli helyzet és mikor tér vissza a gazdaság működése a korábbi, előre kiszámítható mederbe. Bízunk benne, hogy hamarosan elvonulnak a felhők és újra kisüt a nap.

Mindez természetesen Önök, partnerek nélkül elképzelhetetlen és megvalósíthatatlan. Ezért szeretnénk megköszönni Önöknek, valamennyi vevő és szállító partnerünknek, eddigi bizalmukat és segítségüket. Nem egy olyan partnerünk van, aki a kezdetektől a mai napig kitartott mellettünk és ma is éppolyan jó és töretlen a kapcsolatunk, mint az elmúlt időszakban bármikor. A jövőben ugyanúgy változatlan elszántsággal igyekszünk megfelelni a jogos elvárásoknak és piaci kihívásoknak, mint eddig bármikor. Remélem a jövőben is hasonlóképpen partnerek leszünk.

Tisztelettel

Lang Gyula

 

KIÁRUSÍTÁS
-a raktáron lévő tételekből-

 

Fékdobok 5000 Ft+Áfa,

Fékbetétek 200 Ft+Áfa áron!

Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00 Szo-V Zárva 

Személyre szóló elérhetőségeink:

 Név

 Munkaterület

 Telefon

 E-mail

 Lang Gyula  ügyvezető  +36-96-512-620  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Langné Hegedűs Ildikó  pénzügy  +36-96-512-621  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Bencsik Tibor  turbófeltöltők   +36-96-512-626  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 Ercsi Nóra  alkatrész, gépek  +36-96-512-624  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Székely Ágota  alkatrész, gépek  +36-96-512-628  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Minőségpolitika  Adatkezelési tájékoztató  Célunk,értékeink,stratégiánk  ISO 9001   DFV

 

 

 

Go to top