Langex a futómű mérő berendezések értékesítése mellett saját maga is foglalkozik futóművek mérésével és beállításával. Berendezéseink alkalmasak bármely haszongépjármű (kis haszonjárművektől egészen a nehéz kategóriájú járművekig) futóműveinek mérésére és beállítására. Vállaljuk alvázas terepjárók, kishaszon járművek, limuzinok, tehergépkocsik, autóbuszok, speciális járművek, trélerek, munkagépek, stb. futóműinek mérését és beállítását, keréktárcsa átmérő 9-24" között, akár 4 vagy több tengelyszámú és 2 vagy több kormányzott tengelyű járművek esetén is.

Alváz és fülkejavítás, futómű hídtestek, billenő teknők, egyéb felépítmények nehéz acélszerkezetek egyengetése a legmodernebb eszközökkel, 5-10-20-100 t hidraulika hengerekkel és lézeres illetve infrakamerás mérőműszerekkel.

Cégünk bármilyen turbófeltöltő szakszerű javítására képes a legkisebb méretektől kezdve egészen a mozdony és hajómotorok kategóriájáig. Rendelkezünk a javításhoz szükséges legmodernebb gépekkel és berendezésekkel, a javításhoz és a beállításhoz szükséges alkatrészek, naprakész adatok és információk biztosítottak. A javításra az érvényes jogszabályok szerinti jótállást vállaljuk. A javítás csupán olyan esetekben nem megoldott, amikor a szükséges alkatrész elérhetősége nem biztosított (egyes orosz vagy nagyon új turbók, amikor a gyártó szándékosan nem biztosít pótalkatrészt). A javítás menetét lásd az alábbiakban. 

A tömlők és csővezetékek választékban és felhasználási terület szerint rendkívül széles termékcsoportot képviselnek. Termékeink közé tartozik valamennyi a járműiparban használatos tömlő és csővezeték: víztömlők, üzemanyag tömlők, olajtömlők, levegőtömlők, hidraulika tömlők és csövek, klímatömlők, magas nyomású befecskendő csövek és vezetékek, fékcsövek és tömlők, kipufogó gégecsövek, stb, amelyek nagy része azonnal a telephelyünkön legyártható. 

Személygépkocsi és haszonjármű gumiabroncsok szerelése, centírozása, defektes javítása. Ezzel egyúttal szervesen kiegészül eddig végzett futómű mérési és beállítási tevékenységünk is.

Olajcsere, fékjavítás, holtjátékvizsgálat, függőcsapszeg csere, műszaki vizsgára történő felkészítés, diagnosztika, stb. egyéb futó és gyors javítások

Járműklímaszervíz, vákuumozás, töltés, nyomáspróba, stb.

Go to top