Alváz és fülkejavítás, futómű hídtestek, billenő teknők, egyéb felépítmények nehéz acélszerkezetek egyengetése a legmodernebb eszközökkel, 5-10-20-100 t hidraulika hengerekkel és lézeres illetve infrakamerás mérőműszerekkel.

450 m2 alapterületű műhelyünknek már tervezésekor, építésekor és kialakításakor messze menőkig figyelembe vettük ennek a javítási tevékenységnek az igényeit. A műhely teljes területén biztosított akár a legnagyobb teherbírású alvázak és tartószerkezetek egyengetéséhez és javításához szükséges feltételek. Nemcsak jármű alvázak és felépítmények, hanem egyéb más munkagépek és vasszerkezetek, illetve alumínium és más könnyűfémszerkezetek javítását is vállaljuk.

Bárhol tudunk 20 t, 40 t sőt akár 100 t teherbírású munkahengerekkel és egyengető eszközökkel dolgozni.  Számos olyan speciális eszközzel rendelkezünk, amelyek segítségével a kellő helyen a kellő módon tudjuk a megfelelő deformációt elérni vagy akár kis helyen nagy erőt kifejteni.

Indukciós melegítő berendezéseink segítségével a deformálódott szerkezetek feszültségmentesítése vagy a berágódott alkatrészek oldása is egyszerűen megoldható.

Autóbuszok, pickupok, egyéb karosszériás járművek karosszériajavítása általában a járműre szerelt állapotban történik. A teherautók fülkejavítása is lehetséges ily módon, ha a fülke felfogatása és rögzítése stabil és sértetlen.  4 m magas húzató tornyunk segítségével a magasban történő javítás sem okoz problémát. Ha a fülke felfogatása is sérült, a javítás leszerelt állapotban, speciális húzató padon, a típusnak megfelelő adapterek segítségével történik. Speciális eszközeink segítségével minden esetben mm pontosságú egyengetés és helyre történő igazítás is lehetséges, amely mágneses tartók és lézervetítő segítségével mérhető és ellenőrizhető.

 

 

Go to top