Rendkívül széles választékban, több mint100 féle típust tudunk ajánlani 2-30 t tartományban, 300-1300 mm lökettel, kézi működtetéssel, levegőmotorral vagy elektromos működtetéssel. Kérje ajánlatunkat.  

Padlóba épített emelőrendszerek 2, 3, 4, 5 vagy 6 emelővel, amelyek alkalmasak 2-3-4 tengelyes szóló járművek, csuklós autóbuszok vagy komplett szerelvények megemelésére oly módon, hogy a járművek alulról teljes mértékben hozzáférhetők.

Mobil emelési alternatíva a padlóba épített emelőrendszerek és az aknaemelők mellett, egyenes műhelypadlón bárhol bármikor gyorsan igénybe vehető.

Az oszlopok egy vezérlőegységgel 4-6-8-10 konfigurációkban használhatók, egy további vezérlőegység segítségével összesen 20 oszlop köthető össze.

SCM típusú vasúti oszlopemelők rögzített és mozgatható emelőtányérral. Teherbírás 5,5-50 t, 4-128 db emelőösszekapcsolása lehetséges.

STR típusú nagyméretű munkadarab (alváz, szerkezet) forgató berendezések 4-20 t között.

Futómű emelő berendezések, ha csupán a kerekek forgatására vagy a futómű minimális emelésére van szükség. Aknára vagy emelőasztalra telepíthető változatban. 

Bármilyen méretű és kialakítású műhelyaknához tudunk ajánlani megfelelő emelőt, teherbírás 0,5, 2, 4, 15-20t, löket 600-1300 mm.

Főegység kiemelő asztal, 1 t, 1330 mm löket, mozgatás kézi hidraulikával.

Magas, oszlopemelőkkel vagy más módon megemelt járművek biztosítására szolgáló, alátámasztó bakok, 7,5 és 10t t teherbírással. Megemelt járművek (teher) alatt történő munkavégzés esetén magyar és EU jogszabályok szerint használatuk kötelező..

Go to top