legegyszerűbblegnépszerűbblegkedvezőbb áru, ugyanakkor pontos és megbízható rendszer a Josam futómű mérő termékcsaládon belül, amely alkalmas tehergépkocsik, autóbuszok, pótkocsik utánfutók és minden egyéb más haszonjármű futóműveinek mérésére és ellenőrzésére.

Népszerűsége hosszú idők óta  világszerte töretlen, alkalmas valamennyi futómű és kerék paraméter mérésére, ellenőrzésére és beállítására. Az egyedi igényeknek megfelelően a részegységeiből többféle célú és felhasználású mérési rendszer állítható össze. A rendszerhez tartozik egy PC szoftver is, amely a mért eredmények képi bemutatására és az adatok rendszerezésére és  nyilvántartására használható.

A rendszer - kiegészítő elemekkel - alkalmas alvázak és egyenes vonalú felépítmények és szerkezetek (pl. konténerek) mérésére is.

legegyszerűbblegnépszerűbblegkedvezőbb áru, ugyanakkor pontos és megbízható rendszer a Josam futómű mérő termékcsaládon belül, amely alkalmas tehergépkocsik, autóbuszok, pótkocsik utánfutók és minden egyéb más haszonjármű futóműveinek mérésére és ellenőrzésére. Népszerűsége hosszú idők óta  világszerte töretlen, alkalmas valamennyi futómű és kerék paraméter mérésére, ellenőrzésére és beállítására. Az egyedi igényeknek megfelelően a részegységeiből többféle célú és felhasználású mérési rendszer állítható össze. A rendszerhez tartozik egy PC szoftver is, amely a mért eredmények képi bemutatására és az adatok rendszerezésére és  nyilvántartására használható.

A rendszer - kiegészítő elemekkel - alkalmas alvázak és egyenes vonalú felépítmények és szerkezetek (pl. konténerek) mérésére is.

Bemutató filmünket az alábbi linken találja:

https://www.youtube.com/watch?v=hxa4yhNHs6U&feature=player_embedded

 

 

Go to top