Feszitőkengyel munkahengerrel gömbfejek ki-és benyomatására, kormány- és fékkarok vallamint kerékcsavarok ki- és beszerelésére. Nyomás 700 bar, nyomóerő 8,8t. Új és egyedülálló konstrukció, szabadalommal védve.

Feszitőkengyel munkahengerrel gömbfejek ki-és benyomatására. Nyomás 700 bar, nyomóerő 8,5t.

Hasított és gumibetétes szilentek és perselyek radiális összenyomásásra szolgáló szerelőkészlet, amely megkönnyíti az alapesetben túlméretes szilentek és perselyek beszerelését.

Hasított és gumibetétes szilentek és perselyek axiális ki- és benyomásához hasznlatos szerelőkészlet, használható a járművön vagy állványos műhelypréssel történő préseléskor egyaránt.

Nehéz haszongépjárművek kerékagyainak ki- és beszerelését megkönnyítő eszközök. Valamennyi kerékagytípushoz, a kerékagy méretétől és kialakításától függően többféle készletben.

Nehéz haszongépjárművek kardántengelykarimák és sebváltókarimák ki- és beszerelését megkönnyítő eszközök. Valamennyi járműtípushoz univerzális kialakítás. A karimák ki és beszerelése pl. csapágycsere miatt a járművön a kardán kiszerelése nélkül elvégezhető

Nehéz haszongépjárművek kardántengelycsapágyainak és kormánymű karjainak ki- és beszerelését megkönnyítő eszközök. Valamennyi járműtípushoz univerzális kialakítás. Az állítható pofák ék alakú kialakítása megkönnyíti a jobb hozzáférést. 

Úszó féktárcsák (Volvo, Renault, Daf, stb.) leszereléséhez ajánljuk. A készlet 2 db speciális méretű és alakú, egyenként 14 t erőkifejtésre alkalmas munkhengerből, 2 tömlőből és nyitó-záró szelepblokkból áll.

Szerelő szerszám beragadt és korrodált fékkarokhoz. A kengyelhez a gömbfej kinyomó szerszámhoz is használt 8,5 munkahneger használható. Alkalmas a legtöbb Haldex és BPW fékkar javításához. 

Go to top