Zéger gyűrűk könnyű és egyszerű ki- és beszerelésére, egyaránt használható személygépkocsik és haszonjárművek javításához. A két szár állítását biztosító csavarmenetes áttétel megfelelő erőt biztosít akár a nagyobb méretű beragadt és rozsdás gyűrűk feszítésére és megfelelő helyzetben tartására.

Egyszerű, de rendkívül hasznos eszköz gömbfejek cseréjéhez. Ez a kulcs nem fog lefordulni a meglazítandó csavarról. 34 mm-es kulcs hatpontos illeszkedéssel.

A levegős kalapács nyomtávrudak és tolórudak berozsdásodott menetes csatlakozásainak kilazítására szolgál.

Levegővel meghajtott alacsony fordulatszámú ( 300 ford/perc) fúrógép, amely speciális kialakítása  és rögzítése miatt alkalmas nagy méretű (12-20 mm átmérőjű) furatok biztonságos kézi fúrására.

 

A csavarlazító berendezés gyors, erőteljes és kényelmes megoldást nyújt hosszú távon arra feladatra, amelyre tervezték. elsősorban nehéz járművek tehergépkocsik, autóbuszok, traktorok, munkagépek kerékanyáinak és kerékcsavarjainak meglazítására és meghúzására.

A kerékforgató berendezések célja, hogy gyorsan és megbízhatóan leellenőrizzék a kerekek zavartalan forgását nagy sebssségeknél és kiszűrjék azokat a hibákat, amelyeket egyébként a jármű nyugalmi állapotában nem vagy csak nehezen lehet észrevenni.

A Torcgun gépcsalád csavarok lazítására és meghúzására szolgál. Különösen nagy méretű, nehezen meghúzható csavarok sorozatban történő lazítására és pontos nyomatékra történő gyors meghúzására.

A Lion Gun gépek csavarok precíziós meghúzására szolgál és az első olyan termék, amely beépített elektronikus beállító és adatrögzítő rendszerrel  van ellátva. A berendezésen található kijelző segítségével beállított értékre pontosan meghúzza a csavart. Zaj és vibrációmentes üzemmód. 

A 10 t feletti kategóriában vezető járműgyártó cégek napjainkban már sorozatban gyártják azokat a járműveket, amelyek szabványos széria tartozéka az ACC (adaptive cruise control), azaz magyarul az alkalmazkodó sebességtartó automatika vagy röviden távolságtartó tempomat.

Alkategóriák

Go to top