Webshop     

 

Levegővel meghajtott alacsony fordulatszámú ( 300 ford/perc) fúrógép, amely speciális kialakítása  és rögzítése miatt alkalmas nagy méretű (12-20 mm átmérőjű) furatok biztonságos kézi fúrására.

A Torcgun gépcsalád csavarok lazítására és meghúzására szolgál. Különösen nagy méretű, nehezen meghúzható csavarok sorozatban történő lazítására és meghúzására.

 

A csavarlazító berendezés gyors, erőteljes és kényelmes megoldást nyújt hosszú távon arra feladatra, amelyre tervezték. elsősorban nehéz járművek tehergépkocsik, autóbuszok, traktorok, munkagépek kerékanyáinak és kerékcsavarjainak meglazítására és meghúzására. Nincs olyan meghúzott csavar, amelyet ez a berendezés ne tudna lelazítani! Természetesen ezenkívül még minden olyan hasonló célra is használható, ahol a berendezés hozzáférése és a szükséges helyigény biztosított.

A kerékforgató berendezések célja, hogy gyorsan és megbízhatóan leellenőrizzék a kerekek zavartalan forgását nagy sebssségeknél és kiszűrjék azokat a hibákat, amelyeket egyébként a jármű nyugalmi állapotában nem vagy csak nehezen lehet észrevenni. Ilyen hibák lehetnek csapágyhibák, csapágykenési hibák, olyan centírozatlansági hibák, amelyek a kerék leszerelt állapotában nem fedezhetők fel, fékhibák, ha forgatás közben a fék működtetése is történik. Különösen alkalmasak olyan hibák felfedezésére, amelyek csak nagy sebességeknél jönnek elő.

A 10 t feletti kategóriában vezető járműgyártó cégek napjainkban már sorozatban gyártják azokat a járműveket, amelyek szabványos széria tartozéka az ACC (adaptive cruise control), azaz magyarul az alkalmazkodó sebességtartó automatika vagy röviden távolságtartó tempomat.

Alkategóriák

Go to top