Notice: Undefined offset: 1 in /home/epeterhu/public_html/langexkft.eu/administrator/components/com_hikashop/helpers/helper.php on line 3027
Langex Kft. - Szelep és szelepfészek megmunkáló berendezések

A szelepfészekmegmunkálás egy finom esztergálási művelettel történik. Az esztergálás az esztergakés hegyével történik, amely folyamatosan kifelé halad a megfelelő szögben.

A VDS1A motorkerékpárok, személygépkocsik és kishaszonjárművek motorjainak szelepfészek megmunkálására szolgál.Alkalmas 14-60mm átmérőjű szelepfészkek megmunkálására,. Modul rendszerű felépítés, fejcserével valamennyi járműtípus javítása lehetséges.

Alkalmas 30-90mm átmérőjű szelepfészkek megmunkálására, azaz haszonjárművek, mozdonyok és kisebb hajómotorok hengerfejének javítására. Modul rendszerű felépítés, fejcserével valamennyi járműtípus javítása lehetséges.

Alkalmas 30-90mm átmérőjű szelepfészkek megmunkálására, azaz haszonjárművek, mozdonyok és kisebb hajómotorok hengerfejének javítására. Egyszerűsített kivitel, csak 45°-os és 30°-os megmunkálás lehetséges.

Az RDS berendezés a régi szelepfészek kiesztergálására szolgál. Az RDS1 fej mérettartománya 20-60 mm.

Hengerfej rögzítő és forgató berendezés, amely  alkalmas szelepek ki- és beépítésére és a szelep ülések megmunkálásra, mindez egy felfogatással. A hengerfej 360°-ban elforgatható és tetszőleges helyzetben rögzíthető. Max. 820 mm hosszú hengerfejek megmunkálására alkalmas.

Szelepköszörű berendezés, amely alkalmas motorkerékpárok, személygépkocsik és haszonjárművek szelepeinek köszörülésére. Szelepszár átm. 3-16 mm, szeleptányér átm.max.120 mm.

Go to top