A megrendelés menete

Regisztráció

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni, ennek sikeres elküldéséről Ön automatikusan visszaigazolást kap. A REGISZTRÁCIÓ SEMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR! Regisztrációt követően a rendszer automatikusan belépteti Önt, és a Személyes fiókjába irányítja. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét, akkor egy új a rendszer által generált jelszavát e-mailben elküldjük Önnek, mellyel belépve át tudja írni régi jelszavát. A JELSZAVÁNAK MEGTEKINTÉSÉRE VAGY VISSZAKÓDOLÁSÁRA SEM ÖNNEK, SEM A WEBÁRUHÁZ ELADÓJÁNEK NINCS LEHETŐSÉGE! RÉGI JELSZAVÁT EBBOL KIFOLYÓLAG CSAK MEGVÁLTOZTATNI TUDJUK, AZT ÖNNEK E-MAILBEN ELKÜLDENI VAGY MÁS FORMÁBAN TUDOMÁSÁRA HOZNI MI SEM TUDJUK!
A regisztráció után a termékek egységárai is láthatóvá válnak,

Kosár

A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. A vásárlás alatt folyamatosan figyelemmel kísérheti a kosár tartalmát, ehhez a Kosár gombra kell kattintania. A kosárba helyezett termékek törölhetők, mennyisége változtatható, a kosár tartalma aktualizálható. A kosár tartalmát kinyomtathatja, elmentheti és vissza is léphet innen.

Ha tovább akar lépni, a pénztár gombot kell megnyomnia. Ekkor további 6 lépésben történik a rendelés rögzítése, az egyes lépésekhez a fejléc alatt magyarázó szöveget is talál. Előre lépni a jobb alsó sarokban található Tovább gombbal tud, visszafelé pedig a fejlécen találhat korábbi fázisok megnevezésére kell kattintani.

Szállítás

Szállítási módként egyelőre a személyes átvétel és a GLS csomagküldő szolgálattal történő küldés között választhat. Ez utóbbinak Magyarországon 25 kg-ig egységesen 2200 Ft a díja, nagyobb csomag esetén vagy külföldi szállítás esetén egyedi díjat kalkulálunk.

Személyes átvétel nyitvatartási időnkben hétfőtől péntekig 07.30-16.00 között lehetséges.

Szállítási határidő

Raktáron levő alkatrészek munkanapokon 14.00 óráig történő megrendelése esetén még aznap megtörténik, későbbi rendelések esetén értelemszerűen csak 1 munkanappal később. A csomagokat a szállító cég munkanapokon délután egy alkalommal veszi fel. Alapesetben a szállítási határidő a felvételt követő munkanapon 16.00 óráig. Felár ellenében van lehetőség hétvégén szombati, illetve másnap délelőtt 10 óra illetve 12 óra előtti garantált kiszállításra is, ezt kérjük minden esetben külön jelezni. Ezekben az esetekben kérje kollégánk fuvardíjajánlatát.

Fizetés

Alapesetben személyes átvételkor készpénzben, kiszállítás esetén pedig a szállítónak utánvéttel. Utánvét esetén az utánvét díja 100.000 Ft értékig 780 Ft (ÁFÁval) magasabb érték esetén egyedi díjat kalkulálunk.

Banki utalás

Amennyiben inkább banki átutalással szeretne fizetni, erre is van mód, ekkor a rendeléskor kérjük az áru összegét bankszámlánkra átutalni. A rendelését ez esetben csak az átutalás beérkezése után tekintjük érvényesnek. Szerződött partnerek esetében szállítás utáni bank átutalás is lehetséges.

Rendelés lezárása

Amennyiben kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, megadta a szállítási címet, a fizetési és szállítási módot, a Véglegesítés gombra kattintva lezárhatja megrendelését. Az Ön által megadott e-mail címre rövid időn belül elküldjük megrendelésének visszaigazolását illetve kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Ha bármilyen észrevétele van a visszaigazolás tartalmát illetően, kérjük, mihamarabb írjon a to=Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonáljon a +36-96-512-620-as telefonszámra a hibás teljesítés elkerülése érdekében.

Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze, hogy a csomag tartalma és a számlán szereplő tételek a valóságban is megegyeznek-e az Ön által megrendelt termék(ek)kel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, szíveskedjen a fenti elérhetőségeken kollégáinkkal felvenni a kapcsolatot a hiba elhárítása érdekében.

Go to top