Használati tudnivalók

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Termékek kiválasztása, böngészés

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A Termék kiválasztása menüpontban az oldal közepén felül található képek és megnevezések segítenek az egyes termékcsoportok kiválasztásában, melyeken belül további alcsoportok is lehetnek. A termékcsoportok alatt a program a tételeket is felsorolja, nem feltétlenül név szerinti sorrendben. A felsorolásban valamennyi tétel szerepel (jelenleg közel 3000, a választék folyamatosan bővül), ezért mindenképpen a csoportok szerinti keresést javasoljuk. A csoportok alatt megjelennek a legutóbb kiválasztott egyes termékek is. a termékek nagy száma miatt mindenképpen a csoportosítás alapján történő keresését javasoljuk. A csoportok megnevezése mellett látható szám a termékcsoportban található termékek számát jelzi. A kívánt termékcsoportra kattintva a csoportba tartozó terméklistát kap a termék cikkszámával, megnevezésével, lényeges ismertetőivel, tömegével, raktári státuszával és egységárával.

Ha hasonló termékekről van szó, amelyek például csak a méretükben térnek el egymástól, akkor ezek gyűjtőtermékekként jelenhetnek meg a képernyőn. Így például a több mint százféle méretű rézgyűrű helyett a könnyebb áttekinthetőség és kezelhetőség miatt csak egy rézgyűrűvel fog találkozni, ahol a megfelelő paraméterek, jelen esetben a megfelelő méretek kiválasztásával tudja a konkrét terméket megtalálni. A termék képére kattintva kép kinagyítható.

A termék mellett további információként megjelenhetnek olyan további termékek, amelyek kiegészítő termékek lehetnek vagy a keresett eredeti termékkel általában együtt használatosak. Szükség esetén előfordulhat részletes műszaki leírás is.

Az egy oldalon listázott termékek száma változtatható, ennek lehetőségét lásd az oldallapozásnál.

A termékek nagy száma miatt a termékek aktualizálása és karbantartása folyamatosan történik. Ha valamelyiknél hibát vagy hiányosságot tapasztal, kérjük jelezze felénk!

Raktárkészlet

Az áruházban szereplő termékek a szokásos rendelési mennyiségekben általában raktáron van. A megszokott forgalomnál nagyobb mennyiségű vagy előre nem látható igények esetén előfordulhat, hogy a kért tétel(ek) szállítása egynél több napot vesz igénybe. Ilyenkor minden esetben kollégánk személyesen egyeztet Önnel/Önökkel a várható szállítási időről. Ha ez Önnek/Önöknek nem megfelelő, a rendelését bármikor következmények nélkül visszavonhatja.

Keresési lehetőségek

A webshopban minden olyan adatra, amely a termék megnevezésében szerepel, egyszerűen tud keresni, kisbetű-nagybetű különbség nélkül. A cikkszámra történő keresést a rendszerünk egyelőre nem támogatja, amint ebben változás történik, azonnal jelezzük Önök felé.

Akciós termékek, újdonságok

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az újdonságokról és akciókról, erre vonatkozó információkkal honlapunk kezdőoldalán is találkozhatnak.

Go to top